فروشگاه سلامت آوران سرمد ( فروش محصولات سلامت محور )

درباره کینوا

کینوا یکی از دانه های باستانی موجود در جهان است که امروز در برخی کشورهای غربی به صورت محدود جایگزین گندم شده است. گیاه کینوا دارای ۵۰۰۰ سال قدمت می باشد و در شرایط آب و هوایی خیلی بد هم می تواند محصول بدهد.کینوا گیاهی با قدمت ۵۰۰۰ ساله بومی آمریکای جنوبی و کشورهایی مثل بولیوی و شیلی استکه به آن خاویار گیاهی هم می‌گویند و به عنوان غلات مورد مصرف قرار می‌گیرد؛ با این حال در ایران هنوز بسیاری از افراد از این دانه‌ها به‌صورت گسترده در تهیه انواع متنوعی غذا استفاده نمی‌کنند.
دانه کینوا کالری کمی دارد و جایگزین برنج و گندم است و به همین دلیل مورد علاقه بسیاری از مردم قرار گرفته است؛ اما جالب است بدانید در واقع دانه کینوا از خانواده اسفناج یا همان تاج خروسیان است.کینوا (به انگلیسی : Quinoa) یک دانه خوراکی کامل است که از ۷۰۰۰ سال پیش در مناطق کوهستانی آمریکای جنوبی کشت شده است. برخلاف تصور عموم کینوا از خانواده ی غلات نبوده و از خانواده ی تاج خروسیان محسوب می شود. جالب است بدانید که ناسا، کینوا را که حاوی مقادیر بالای پروتئین و کربوهیدرات می باشد به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی برای تغذیه فضانوردان معرفی کرده است. ۸۰ درصد کینوای جهان در کشور های پرو و بولیوی کشت می شود.

کینوا از دانه های خوراکی پرخاصیت است که از حدود ۵ هزار سال پیش در مناطق پرو، شیلی و بولیوی مصرف می شده و امروزه یکی از محبوب ترین مواد غذایی در سراسر جهان محسوب می شود. از جمله خواص بی نظیر کینوا می توان به لاغری، سلامت قلب، کاهش علائم کم خونی، دیابت، پوکی استخوان، کاهش فشار خون و کلسترول، درمان یبوست و افزایش رشد و طول عمر اشاره کرد. کینوا برای زنان باردار، گیاهخواران، کودکان و بدنسازان نیز بسیار مفید است.
کینوا نه تنها برای انسان مفید است، بلکه برای پرندگان ما نیز مفید است. کینوا برای طوطی ها بسیار مناسب است زیرا سرشار از کلسیم، پروتئین و فسفر است. آن­ها می توانند آن را به صورت خام، جوانه زده و پخته شده بخورند. از آن جا که طوطی سانان علاقه زیادی به خوردن برنج دارند و خوردن زیاد برنج نیز برای آنان ضرر دارد، کینوا می­تواند جایگزین بسیار مناسبی به جای برنج برای طوطی های شما باشد.
توانید کینوا را به صورت خام سرو کنید. کینوا را می توانید به پرندگان همان طور که خشک است، خیس نشده ارائه دهید با این حال، آنزیم های مفید با خیساندن و یا جوانه زدن آزاد می شوند که کینوای پخته شده اغلب گزینه سالم تری محسوب می­شود. اگر طوطی ها در طبیعت با کینوا برخورد می کردند، این ماده خام بود و بله، خوردن آن بی خطر است.

برگشت به بالا
×
گفتگوی آنلاین در واتساپ
برای شروع گفتگو کلیک کنید.